HOME
AANBOD THEMA'S NIEUWS PROFIEL CONTACT

AANBOD

Individuele begeleiding

Groepen

Workshops en lezingen

Overig

Droomgroepen

Het is inspirerend en verrassend om in interactie met anderen je eigen en andermans dromen te onderzoeken. Soms wordt een droom direct geduid, vaak ook onderzoeken we een droom spelenderwijs. Dromen zijn een directe ingang om contact te krijgen met wat onderbewust bij je leeft. Er ontstaat zicht op wie je ten diepste bent in de veilige intieme bedding van de groep. 

Praktisch: 1 groep op vrijdagochtend in Zeist, twee groepen in de Noordoostpolder op maandagavond en dinsdagochtend, circa 5x in het seizoen, 1 groep in Voorst op maandagavond. De groepen zijn op dit moment vol. Aanmelden voor de groep in het najaar 2019 in Voorst kan via Dromengroep najaar 19. Voor informatie over de groep in Zeist neem je contact op met Ineke Helmer. Voor de groepen in de Noordoostpolder met Tity Kuiken


Opleidingen ITIP 

Binnen het ITIP is Nanske begeleider in het eerste en tweede jaar van de ITIP opleiding en is zij begeleider in de coachopleiding Instrument voor hulp. Je krijgt een diepgaand bewustzijn van je eigen functioneren en het effect daarvan op je omgeving. Een bewustzijn dat je helpt om op alle gebieden van je leven je bezieling concreet vorm te geven. Zo ontwikkel jij je tot iemand die geïnspireerd, spontaan en ontspannen leeft en het verschil maakt in je omgeving. In de coachopleiding leer je vanuit deze grondslag te werken met anderen.


Dromenopleiding ITIP 

Samen met Bas Klinkhamer geeft Nanske met veel plezier de dromenopleiding van het ITIP. Deze opleiding is voor mensen die meer zelfvertrouwen en diepgang ontwikkelen in het werken met dromen. Ook geeft ze op aanvraag droomtrajecten/mini-dromenopleiding bij haar thuis. 


Wie met licht strooit
geeft glans aan de wereld.


© Lichtsein