HOME
AANBOD THEMA'S NIEUWS PROFIEL CONTACT

AANBOD

Individuele begeleiding

Groepen

Workshops en lezingen

Overig

Dromen; boodschappen uit de nacht | lezingen 

Vanuit haar jarenlange fascinatie voor dromen en veel droomwerk met mensen geeft Nanske graag lezingen en andere bijeenkomsten rond dromen. Dat zijn enerverende bijeenkomsten waarin ook veel vragen worden beantwoord en ingebrachte dromen worden besproken. 

Eerdere uitzendingen;

2013 Radio 1 BNN Nachtbrakers op 10 november 2013, invullen; 10 november 3.00 uur en 4.00 uur
2012 lezing bij Saxion Hogeschool Deventer (filmverslag)
2012 Q music; wekelijks dromenitem, terug te luisteren via www.q-music.nl
 


Hoe blijf je licht als het tegenzit | lezing

Doet hoop leven? Een lezing over hoop, over uithouden en wachten, en hoe je daarin licht blijft. De situatie waarin je zit kan het uiterste van je vragen; geen werk, ziekte, een slechte financiële situatie, geen goede relatie met je naasten. Het liefst zou je willen dat het morgen anders was. En hoe ben je dan nu? Ben je hoopvol en is dat reëel, word je moedeloos of ga je halsstarrig op zoek naar oplossingen? Bij deze lezing ga ik daarop in.


 


Uit je hoofd, in je lijf | workshopdag(en)

Als je lichaam vrij beweegt en een open huis is voor je gevoelens, dan is zij een bron van wijsheid. Het lichaam geeft aan wat het nodig heeft en brengt je weer in contact met je verlangens, impulsen en je spontaniteit. Thema's: Het contact met jezelf - Hoe is jouw verbinding met je hoofd (je gedachten), je hart (je gevoelens) en je handen (jouw handelingen)? Wat heeft zich vastgezet in jouw bestaan en wil weer vrij worden?
Contact met je omgeving - Hoe kun je vrij en ontspannen in contact staan met de mensen uit je omgeving en tegelijkertijd met jezelf?

Wanneer je belangstelling hebt, neem dan contact met me op (0575 503436). Ik kijk graag wat we samen op maat kunnen ontwikkelen.


Probeer elke keer
dat je tegen de lamp loopt
een beetje licht mee te nemen.

Harrie Jekkers
 


© Lichtsein