HOME
AANBOD THEMA'S NIEUWS PROFIEL CONTACT

PROFIEL

Achtergrond

Inspiratie

Referenties

Referenties

Wie zijn essentie zoekt is bij Nanske in goede handen. Door te werken met dat wat zich op het moment aandient, voerde Nanske me steeds rechtstreeks naar de kern in mezelf. Met veel warmte, wijsheid en respect voor mijn grenzen. Daarmee liet ze me ervaren dat ik er ook gewoon kan zijn. Nou ja.. gewoon. Het is nogal niet wat. Dan opent zich een wereld aan energie, plezier en mogelijkheden.


Heleen Verweij
Individuele sessies


Dierbare Nanske,

Het afgelopen jaar is een waar avontuur geweest. Dromen benutten in mijn zoektocht naar het werkelijk worden wie ik ten diepste ben, was nieuw voor mij. Door de dromencursus te volgen heb ik de enorme rijkdom hiervan mogen ervaren. Dankzij jouw warme, ondersteunende, deskundige en stimulerende begeleiding hebben we het allemaal op onze eigen manier aangedurfd om ons te ontmaskeren, waardoor we ons opnieuw met onszelf konden verstaan, bloter en onomwonden, aan niets of niemand meer ten prooi, en juist daardoor zó verbonden. Ik voel me bij jou heel veilig omdat jij dàt wat er is, in al zijn hoedanigheden en met volledige, liefdevolle acceptatie kunt verwelkomen, mij helpt om het er helemaal te laten zijn en samen met mij zoekt naar de betekenis die het voor mij kan hebben. Ook prachtig en bijzonder om mee te maken hoe goed en zorgvuldig je probeert aan te sluiten bij de bewustwordingsfase van een ieder van ons. Voor mij ben je niet alleen een mooi, lief en warm mens, maar ook een échte vakvrouw, waar ik graag nog veel bij en van wil leren.

met warme groet Will Pauw
deelneemster dromengroep


Nanske heeft een goed inzicht in wat er speelt bij mensen. Ze ziet de kern van de zaak scherp en kan deze goed onder woorden brengen. Helder en respectvol zegt ze wat gezegd moet worden. Met zorg en humor zet ze een sfeer neer waarin geleerd kan worden. Nanske is echt, met twee benen op de grond. Het is fijn om met Nanske samen te werken!

Maurik Mietes
deelnemer Persoonlijk Traject


Als er licht in de ziel is,
zal er schoonheid in de mens zijn.

chinees gezegde


 


© Lichtsein