HOME
AANBOD THEMA'S NIEUWS PROFIEL CONTACT

THEMA'S

Dromen

Energetisch bewustzijn

Fysieke beperking

Dromen

Dromen hebben al jarenlang mijn liefde. Zij geven richting en inspiratie in mijn leven. Mijn liefde voor de dromen heeft verschillende vormen aangenomen;

Dromengroepen en sessies
Zowel individueel als in mijn droomgroepen kun je met je dromen terecht. Ik werk op verschillende manieren met dromen afgestemd op de dromer en de droom. 

Dromenopleiding bij het ITIP
Samen met Bas Klinkhamer ben ik begeleider binnen de ITIP dromenopleiding. Ook geef ik mini-opleidingen op maat.


Dromenblog 
Met Esther van Nieuwburg, Marielle Borst en Bas Klinkhamer schrijven we maandelijks een dromenblog op www.dromenuitleg.nl over allerhande droomthema's.

Boeken en dvd
Via de dvd 'Het geschenk van je dromen' leer je hoe je zelf de schatkamer van je eigen en andermans dromen kunt ontsluiten. De productie van deze dvd heb ik onder mijn hoede gehad. Daarnaast zijn er in 2017 twee boeken van Bas Klinkhamer uitgekomen waarbij ik nauw betrokken was; De Nachtelijke reis en Dromen en Nachtmerries.

Lezingen en radio-optredens
Een paar keer per jaar geef ik lezingen rond dromen. 


Nanske over dromen:

'Al jaren ben ik gefascineerd door dromen. Een droom is als 'spreken' van de ziel. Op een geheel originele manier bieden dromen me inzicht uit de nacht. Ze vormen een belangrijk richtsnoer in mijn leven. Er zijn dromen van jaren geleden die nog altijd van betekenis voor mij zijn. Ik ben me in de achtergronden en werkwijze gaan verdiepen en heb droomopleidingen gevolgd. Ik heb ontdekt dat ik een talent heb om mensen weer in contact te brengen met de essentie in hun droom.'


UItzending Radio 1 BNN Nachtbrakers
Lezing bij Saxion Hogeschool Deventer (filmverslag) 
Wekelijks droomitem met Bas Klinkhamer als dromendokters bij Q-music bij Joep Roelofs

 


Schoonheid is het licht dat een schilderij van binnenuit verlicht.

Emile Vollenhoven
 


© Lichtsein